Vätgasens roll i det svenska energisystemet

Vad är vätgas? Vilka nyttor kan vätgas ge i det svenska energisystemet? Hör Cecilia Wallmark berätta om vätgas som energibärare och aktiviteter inom både EU och Sverige som utvecklar dess marknad.

Dr Cecilia Wallmark har projektlett framtagande av planer för vätgasimplementering för flera länder, regioner och företag och har deltagit i analys för implementering i Europa. Typiska projekt innefattar drivmedelsstrategier och implementering av infrastruktur för förnybara drivmedel, samt processtöd för samverkan mellan många aktörer i samhället.

Som forskare på KTH arbetade Cecilia med utveckling och utvärdering av bränslecellssystem, därefter sex år inom Opcon-koncernen med utveckling och affärsstrategier inom energi- och miljöteknik, bla som VD för Opcon Autorotor som tillverkade kundanpassade luftsystem för bränslecellsfordon, inklusive bil, buss, tåg och flyg.

Läs mer om projektledning av bla Fossiloberoende fordonsflotta 2030 och Hinder och åtgärder för introduktion av vätgas i Sverige .

Var: Digitalt via TEAMS
När: måndag 18/10, kl.20:00
Anmälan nedan.

Länk till föreläsningen: Klicka här för att ansluta till mötet

Eller ring in (endast ljud)
+46 8 505 218 74,,577808132#   Sweden, Stockholm
Telefonkonferens-ID: 577 808 132#

Varmt välkomna!
Vänliga hälsningar
Styrelsen

Välkomna på webinarium om vätgasens roll i det svenska energisystemet!

Anmälan via formuläret nedan. Föredraget är digitalt via TEAMS.
Samtycke till lagring av personlig information
Din anmälan innebär att du samtycker till att vi får lagra din personliga information för att hålla dig uppdaterad kring detta event. Om du vill veta mer kan du läsa igenom vår integritetspolicy!