Nyheter

Välkomna till avskedsfika för Tekniska Samfundet

Av 27 september, 2023oktober 4th, 2023Inga kommentarer

Kära medlemmar av Tekniska Samfundet

Det är med en känsla av både tacksamhet och vemod som vi nu bjuder in till en sista träff för medlemmarna i Tekniska Samfundet.

Tekniska Samfundet kommer enligt enhälligt beslut på två på varandra följande medlemsmöten ombildas till en gåvomedelsfond och kvarvarande innehav av medel kommer att övergå till Chalmers stiftelse med syfte att stimulera och öka intresse för teknik bland barn och unga. Läs gärna gåvomedelsbrevet i sin helhet. 

Det är viktigt att komma ihåg att även om föreningen avvecklas, så kommer föreningens medel fortsätta att göra nytta genom Chalmers stiftelse. Vi tror att det kommer bli ett bra sätt att säkerställa Tekniska Samfundets eftermäle.

Med detta önskar vi bjuda in er till en avskedsfika i vår lokal på Aschebergsgatan. Här får vi ta en gemensam fika en sista gång i Tekniska Samfundets regi. Det finns då möjlighet att få en pin med Tekniska Samfundets emblem, i guld eller silver, samt om man är intresserad av något av det som finns kvar på kontoret. Det finns vissa delar, dokumentation och saker, som redan reserverats av regionsarkivet/stadsarkivet som kommer att få fortsätta leva vidare genom dem.

Vi vill rikta ett speciellt tack till alla er som har bidragit till att göra Tekniska Samfundet till det den har varit. Era insatser har varit ovärderliga, och utan er skulle vi inte ha gjort den fantastiska resa vi har haft. Hoppas vi ses framöver!

Välkommen önskar styrelsen via Ingela Nordström, ordförande i Tekniska Samfundet

Dag: Fredag den 20 oktober
Plats: Aschebergsgatan 46
Tid: kl.16-18

Möbler att hämta

Det finns en del kontorsmöbler som man kan hämta om man är intresserad. Bland annat höj- och sänkbart skrivbord, kontorstol, hurts samt jalusiskåp för pärmar/böcker. Ta kontakt med dorotea.blank@chalmers.se för bilder – senast 16 oktober.

Anmälan till avskedsfika fredag 20 oktober 2023

Anmälan senast onsdagen 18 oktober
Samtycke till lagring av personlig information
Din anmälan innebär att du samtycker till att vi får lagra din personliga information för att hålla dig uppdaterad kring detta event. Om du vill veta mer kan du läsa igenom vår integritetspolicy!