FöredragKalender

STENA METALL – Återvinning i partnerskap med kunden

Föredragshållare är Cecilia Wendin, Project Manager, R&D Stena Metall

Stena Metallkoncernen har utvecklats från lokal skrothandel i Göteborg år 1939 till återvinning, tillverkning och handel i stor skala på världsmarknaden idag. Det största affärsområdet i koncernen, Stena Recycling, fokuserar på återvinning och resurseffektiv materialhantering. Föredragshållare är  Cecilia Wendin, Project Manager, R&D Stena Metall

IT´S TIME TO RE-THINK PLASTIC

Plast är ett fantastiskt material med många bra egenskaper för hållbara produkter. Men det gäller att vara noggrann i hanteringen av plast genom hela produktens livscykel. Alltför ofta lämnas plastmaterial fritt i vår natur eller förbränns helt i onödan istället för att återvinnas och återanvändas till nya produkter.

  • STENA METALL tar hand om järn, metaller, papper, plast och farligt avfall på ett säkert och effektivt sätt
  • STENA METALL är allt oftare involverade i designstadiet av nya produkter hos sina kunder. Nya produkter ska produceras effektivt med minimalt spill och vara enkla att återvinna när de är uttjänta.
  • STENA METALL utför kontinuerlig forskning, utvecklar lösningar och föreslår investeringar i ny teknik som ger kunderna en mer effektiv återvinning.
  • EU:s krav är idag att minst 95 % material kan återvinnas av varje nytillverkad bil!

Tycker  ni dessa påståenden är intressanta och vill veta mer om vad och hur STENA resonerar och arbetar med dessa frågor är välkomna att anmäla er till ett mycket intressant föredrag den 25 februari 2019.

Dag: måndag 25 februari
Tid: Kl 18:00 – 19:30 Fika serveras från 17.45
Adress: Tekniska Samfundet, Aschebergsgatan 46
Anmälan: senast den 22 februari via formuläret nedan. OBS! Begränsat antal deltagare.
Arrangör: Programgruppen via Sigvard Sjöbom

Varmt välkomna!

STENA METALL - Återvinning i partnerskap med kunden 25/2 kl 18.00-19.30

OBS! Begränsat antal platser - anmälan senast 22 februari.
Samtycke till lagring av personlig information
Din anmälan innebär att du samtycker till att vi får lagra din personliga information för att hålla dig uppdaterad kring detta event. Om du vill veta mer kan du läsa igenom vår integritetspolicy!

Lämna ett svar