Vad sker vid NFCs kanske minst kända sektion?

Verksamheten som bedrivs hos Sektionen för informationsteknik vid Nationellt forensiskt centrum (NFC) är medialt förmodligen bland de minst kända. Det är här som undersökningar av bland annat förfalskade sedlar, tändandordningar för hemmabyggda bomber, bildbiometriska jämförelser, talaranalys, mjukvaruanalys och laserskanningar av brottsplatser äger rum, jämte FoU-projekt och verksamhetsutveckling.

Forensikern Johnny Bengtsson kommer att ge en liten inblick i verksamheten och besvara eventuella frågor.

Föredraget arrangeras av Norrköpings Polytekniska Förening

OM ZOOM

För att använda Zoom på din dator behöver du ladda ned programvaran. Detta kan göras här: https://zoom.us/support/download.

Vill du ”bara” ansluta till föredraget kan du göra det i webbläsaren genom att följa instruktionen via den länk till föredraget som kommer skickas till alla anmälda innan föredraget.

Zoom mötet öppnas upp 30 minuter innan föredraget så man kan testa sin utrustning och se att allt fungerar samtidigt som vi får lite social samvaro.  Observera att föredraget även kommer att spelas in. Om ni inte vill vara med på inspelningen skall ni stänga av er kamera i Zoom innan föredraget börjar.

Föredrag med Nationellt forensiskt centrum 9/2 kl 19.00

Anmälan via formuläret nedan. Föredraget är digitalt via Zoom.
Samtycke till lagring av personlig information
Din anmälan innebär att du samtycker till att vi får lagra din personliga information för att hålla dig uppdaterad kring detta event. Om du vill veta mer kan du läsa igenom vår integritetspolicy!