Tekniktävlingen som engagerar ungdomar

Tekniska Samfundet sedan 1882

INSTÄLLT Föredrag ”Bilen har fått sladd”-Kommunhuset Göteborg

Bilen har fått sladd
Bilen har fått sladd

Föredraget inställt – Vi återkommer med nytt datum längre fram hoppas vi!!

Bilen har fått sladd

– liksom bussen och cykeln

Fordon som drivs med el blir allt vanligare. Under eftermiddagen ges en orientering om den dramatiska utveckling som vi står inför och som vi alla är berörda av. Miljön kommer att påverkas positivt. Men vad blir samhällskonsekvenserna? Når vi ett fossilfritt Sverige om tjugo år? Vad händer om allt fler börjar cykla på elcykel? Den tysta eldrivna bussen – är den framtiden?

När: INSTÄLLT

Plats: Informationssalen , kommunhuset vid Gustav Adolfs torg, Köpmansgatan 20

Du får höra Jacob Lagercrantz från 2030-sekretariatet om hur Sverige arbetar med att nå en fossilfri fordonsflotta och Per Österström som arbetar med ElectriCity, stadens och Volvos elbussprojekt. Hans Linderstad, Tekniska Samfundet, funderar på samhällseffekterna.

 

 

Comments are closed.